Dagvoorzitter

Wat maakt Myrthe goed?

Als dagvoorzitter schept ze overzicht en inzicht. Ze zet de spotlight daar waar de theorie, de ambities en de praktijk elkaar raken. Met scherpe vragen, denkend vanuit de toehoorders, met humor en een strakke tijdsbewaking.

Onderwijs en meer

Myrthe’s expertisegebied is het onderwijs. Daarin weet ze exact wat er speelt, de valkuilen en uitdagingen en geen onderwerp is haar vreemd.
Ook in de wereld van de energietransitie is ze als adviseur binnen de klimaataanpak bij een gemeente
goed thuis.

En als overall communicatiespecialist is ze zeer breed inzetbaar. Immers, alles is communicatie.

De match

Myrthe aan het werk als dagvoorzitter

Soms vraagt een event speciaal om een vrouwelijke dagvoorzitter, als tegenhanger van meerdere mannelijke sprekers bijvoorbeeld. Maar de match bij het onderwerp of merk blijft toch vaker leidend voor de keuze.

Myrthe’s expertise ligt binnen het onderwijs en de energietransitie. Maar ze is zeer breed inzetbaar door haar specialisme op het gebied van professionele communicatie en samenwerking.

Myrthe’s opdrachtgevers

Onderwijs als expertise

Myrthe aan het werk als trainer

Myrthe geeft trainingen en masterclasses aan onderwijsprofessionals op het gebied van professioneel communiceren en effectief samenwerken. De skills van een trainer komen ook in dagvoorzitterschappen en presentaties zeer van pas.

Het interactief maken van programma’s, de betrokkenheid van deelnemers centraal stellen en een groot improvisatievermogen zijn onder andere kwaliteiten die Myrthe, mede dankzij het trainerschap, tot in de puntjes beheerst.

Naar Trainingsaanbod

Myrthe jullie dagvoorzitter?

Myrthe aan het werk als dagvoorzitter

Neem contact op om te bepalen of Myrthe’s stijl, aanpak en toon past bij wat jullie voor ogen hebben.

Theorie vertalen naar de praktijk, de mens achter de functionaris naar bovenhalen of gedroomde ambities vertalen naar daar waar het de mens raakt, dat is Myrthe’s kracht.

Opdrachtgevers over Myrthe

Online presentator

Myrthe komt ook regelmatig in actie vanuit een studio, als gespreksleider en interviewer voor (live) online events en webinars.

Ook kan ze met haar ervaring en groot netwerk de (online) event mede vormgeven en organiseren.

Meer online presentaties